Få Dit Gratis Minikursus
De Mest Effektive Metoder Til at Lære at Holde Længere i Sengen

INDTAST NAVN OG EMAIL I FELTERNE NEDENUNDER
Og modtag vores gratis video serie omkring hvordan du lærer at holde længere i sengen

Det Grundlæggende
Mini Kursus Indhold

VIDEO 1: SEKSUEL ENERGI

I denne video får du nøglen til hemmeligheden – de grundlæggende ting du skal vide for at kunne holde længe i sengen

VIDEO 2: NERVESYSTEMET

I denne video kigger vi bl.a. på nervesystemet og den rolle den spiller i ejakulationsprocessen. Når du forstår principperne vil du begynde at kunne kontrollere din egen ophidselse og ejakulation istedet for at det er din ophidselse der styrer dig.

VIDEO 3: KVINDER OG SEX

I denne video fortæller jeg om kvinder og sex – hvorfor det er så vigtigt at du kan holde længe i sengen hvis du ønsker at vække din kvindes kærlighed, respekt og beundring på et dybt plan.

Super Seksual Stamina
Du Lærer Også Følgende:

  • Nøglen til success – den største hemmelighed til hvordan du lærer at holde længere. Det er ikke hvad du tror.
  • De 7 “fts” triggers der gør at du kommer for hurtigt. Efter mange års erfaring med at hjælpe mænd til at holde længere i sengen har vi identificeret disse 7 nøgle områder der skal arbejdes på for at du kan opnå top seksuel kontrol.
  • “Hold en time i sengen” gameplan. Vi gennemgår et elskovsforløb og identificerer de farligste øjeblikke i løbet af elskoven – der hvor de fleste mænd falder i vandet. Hvis du kan klare dig igennem hver af disse essentielle knudepunkter er der intet der kan forhindre dig i at holde en time i sengen.
  • Undgå at blive tændt for hurtigt når du tager hende bagfra eller når hun sidder ovenpå dig. De fleste mænd gør alle de forkerte ting i disse stillinger.
  • Bevar kontrollen når hun giver sig helt hen og giver slip. Forestil dig at hun ikke længere behøver at vise hensyn til dig, og at du kan give hende det hun i virkeligheden gerne vil have: God, passioneret og langvarig sex.
  • Genopbyg din seksuelle selvtillid fra bunden. Mange mænds selvtillid daler for hver gang de ikke præsterer godt i sengen. Det kræver sit at vende udviklingen til en opadgående spiral, hvor du får mere og mere tro på dig selv og dine evner.
  • Overvind præstationsangst så du ikke kommer for tidligt! Præstationsangst og manglende selvtillid er de største triggers til udeblivende rejsning og manglende kontrol.
  • Hvordan du mestrer din seksuelle energi. Dette er dyb tantrisk viden. Denne viden alene er nok til at gøre en kæmpe forskel i dit liv. Når du lærer at styre din seksuelle energi vil du med 100% garanti opleve forbedringer på andre områder af dit liv.

www.tantracure.dk - webmaster@tantracure.dk