Bedøvende cremer og sprays, ekstra tykke kondomer, at lette trykket ude på toilettet inden man skal være sammen med en kvinde…
Der er næsten ingen grænser for hvad mænd tyer til i desperation for at kunne holde bare et minut eller to længere.

Men vil du hellere have tasken fuld af et arsenal af remedier, eller vil du få lært at holde længe i sengen på en naturlig måde – en gang for alle?

De fleste mænd ville nok vælge det sidste.

Problemet er at der stadig er meget stor uvidenhed om for tidlig sædafgang, og derfor ved mange ikke at det at holde længe er noget der kan læres. En uvidenhed der kommer af at det er et meget tabubelagt emne.

“I vores kultur er sex noget vi bare skal kunne uden at øve os”

Vi kan måske godt tale om sex, men vi kan ikke tale om problemerne omkring sex og hvilke udfordringer vi står med. I vores kultur er sex noget vi bare skal kunne uden at øve os, og det skal helst fortsætte hele livet med at være fantastisk, uden at vi på nogen måde forsøger at forbedre os, lære nye ting eller træne os selv i nye færdigheder.

Det ville måske være dejligt, men sådan fungerer det selvfølgelig aldrig i den virkelige verden.

Har du nogensinde hørt om en der er blevet fantastisk god til tennis uden at øve sig?

Eller spiller virkelig godt guitar, er super til golf, cross fit eller taler flydende swahili?

Sågar det at lære at køre bil kræver øvelse og træning.

Sjovt nok har vi ingen problemer med at forstå at disse ting kræver en vis disciplin hvis man vil lære dem.

Og det at lære at holde længe er ingen undtagelse. Det kræver den rette træning.

“Jeg prøvede alle mulige quick fix løsninger …
Men til sidst fandt jeg ud af at der skulle træning til”

Så ikke kun er for tidlig sædafgang et stort tabu. Mænd har det også med at se for tidlig sædafgang som noget der ikke kan fikses, som bare er sådan – og ikke som det det virkelig er – noget der let kan kureres gennem den rette træning.

På den måde afholdes mange mænd fra at lære at blive gode elskere blot pga. uvidenhed. Man slår det hen, eller nægter at indse at man har et problem. Eller man forsøger måske at ”løse” det ved at bruge bedøvende kondomer, eller at lette trykket ude på toilettet inden man skal være sammen med en kvinde.

For tidlig sædafgang strudsen

Det er ikke at se problemet i øjnene. Det er at lukke øjnene for problemet som en anden struds, i stedet for at gå direkte til sagen og få fikset problemet.

For tidlig sædafgang strudsen
For tidlig sædafgangs strudsen

Men dette er ikke løsninger. At bedøve huden på penis med lokalbedøvende creme er nok en af de mest lamme metoder. Følsomheden sidder sjældent på penis huden, men er et spørgsmål om en kombination af hjerne respons, krop, rygsøjle og bækkenbunds-muskulatur. Så ved at putte lidt ”myggestiks” creme på penis er det eneste du kan opnå en bedøvet penis hvor du kan mærke endnu mindre af hvad der foregår og hvor tæt du egentlig er på kanten. I stedet for at bedøve den, er det faktisk meget bedre at opøve din følsomhed, så du lærer at mærke hvad der sker dernede.

Hvad vil du helst: Have en bedøvende creme på hele kroppen inden du skal ud og cykle – eller bare lære at holde balancen på cyklen så du ikke falder?

Det værste råd efter min mening, der endda gives af sexologer i ny og næ, er at man lige letter trykket inden man skal være sammen med en kvinde.
I værste fald kan man ikke få den op at stå anden gang, og i bedste fald er man bare følelsesmæssigt og psykisk drænet for energi, og den seksuelle oplevelse bliver mindre.
Når man ved bare lidt om hvad seksuel energi er, og hvorfor det er vigtigt at bevare den, forstår man at dette råd simpelthen er opskriften på at skabe endnu flere seksuelle problemer for mænd, såsom erektil dysfunktion, manglende lyst, svage erektioner og endda bidrager yderligere til for tidlig sædafgang.

Kurer For Tidlig Sædafgang Med Den Rette Træning

Hvis du gerne vil lære at holde længere i sengen er der kun en vej frem, og det er den rette træning. Øvelser der tager dig fra hvor du er nu og trin for trin lærer dig at blive en super elsker der kan holde så længe du vil. Og det kan læres i løbet af relativt kort tid med den rette træning.

Tilmeld Dig Vores Gratis Minikursus!

I mit gratis minikursus der består af video, manualer og øvelser får du tips og råd til hvordan du selv kan træne dig op til at holde så længe du vil, og du kan få det tilsendt blot ved at klikke på linket nedenunder.

==> KLIK HER OG MELD DIG TIL VORES GRATIS HOLD LÆNGERE I SENGEN VIDEO MINIKURSUS <==