Kommer du så snart du penetrerer? Eller måske endda i bukserne?
Så lider du måske af serotoninmangel.

Det er næsten komisk. Men ikke hvis det er en selv der er havnet i situationen.
Og det sker rent faktisk for mange mænd, selv efter man har passeret gymnasiealderen og de mere bebumsede år.

Det kaldes hypersensitivitet, og studier viser at det oftest er relateret til mangel på hormonet serotonin.

Disse mænd har en ekstremt lav IELT, dvs. den tid der går fra manden penetrerer, eller bliver stimuleret, og indtil han kommer. I nogle grelle tilfælde begynder stimuleringen allerede i tankerne – og det er derfor man kan komme allerede i bukserne, uden nogen form for fysisk stimulation.

Der er især mange teenagere der lider af hypersensitivitet.

Men problemet kan ofte desværre fortsætte hele livet.

Denne form for for tidlig udløsning er der visse læger (primært i USA) der har forsøgt at behandle med anti-deppressions medicin. Denne medicin booster på forskellig vis serotonin men blokerer også for rejsningen, med det resultat at man pludselig vil finde sig selv med et nyt problem – erektil dysfunktion eller på dansk – rejsningsproblemer.

Så det er hverken nogen særlig effektiv, naturlig eller tilfredsstillende løsning.

For Tidlig Udløsning Og Den Rette Træning

Som i alle former for for tidlig udløsning er det den rette træning der skal til. Problemet med hypersensitiviter er bare, at hvis din IELT er så lav, at du kommer ved den mindste stimulation, kan det sågar være svært at holde længe nok til at kunne fuldføre øvelserne. Endda de øvelser man udfører alene som en træning, og ikke i forbindelse med sex.

Derfor er man som hypersensitiv nødt til at afbalancere sine serotonin niveauer først. Det vil i de fleste tilfælde kunne give en et lidt længere spillerum mellem ophidselsen og udløsningen, så man bliver i stand til at træne f.eks. vejrtækning og bækkenbund mens man er ophidset og kan begynde den gradvise træning i at øge sin seksuelle stamina minut for minut.

En af mine klienter var så sensitiv at han kom så snart han fik en fræk tanke og blev den mindste smule ophidset. Men blot ved at få styr på sin serotonin, kunne han allerede holde et par minutter, og det var nok til at han kunne begynde at udføre træning i ophidselseskontrol.

I TantraCURE systemet gennemgår vi alle de forskellige hormonelle ubalancer det kan lede til for tidlig udløsning.
Der er masser du selv kan gøre for at balancere dine hormoner og styrke din seksuelle sundhed gennem kost og livsstilsændringer.

Du kan bl.a.:

– Spise mad der hhv. booster eller hæmmer det eller de hormoner som du har en ubalance i

Regulere dine hormoner ved hjælp af forskellige typer motion og finde ud af om blid eller intens motion, og hvilken form der passer bedst til dig

– Foretage livsstilsændringer og begynde nye aktiviteter som harmoniserer dine hormoner

Tilmeld Dig Vores Gratis Hold Længere i Sengen Minikursus!

I mit gratis minikursus der består af video, manualer og øvelser får du tips og råd til hvordan du kan overkomme hypersensitivitet og træne dig op til at holde så længe du vil – og du kan få det tilsendt blot ved at klikke på linket nedenunder.

==> KLIK HER OG MELD DIG TIL VORES GRATIS HOLD LÆNGERE I SENGEN VIDEO MINIKURSUS <==