Mange mænd skriver ind til mig for at spørge hvordan de skal undgå præstationsangst og for tidlig sædafgang. Det er specielt når de lige har mødt en ny kvinde og skal i seng med hende for første gang, at præstationsangst tager over, man bliver nervøs og enten kan man ikke få den op at stå, eller man kommer i det øjeblik man penetrerer

Jeg vil starte med at fortælle dig en ting som du SKAL forstå hvis du lider af præstationsangst og har tendens til at blive nervøs når du er omkring kvinder.

En fejltagelse de fleste mænd laver…

Jeg har lagt mærke til en grundlæggende forskel på hvordan mænd og kvinder interagerer når de møder en ”potentiel partner”.

Kvinder er sædvanligvis rimeligt afslappede når de møder en ny mand. De handler på en måde der udstråler: ”Jeg vil gerne lære dig bedre at kende, og så må vi se hvor det fører hen”.

Mens mænd har tendens til at se på samtlige af de kvinder de møder som potentielle livspartnere, nye kærester eller i det mindste one-night-stands.

Så kvinder er med andre ord AFSLAPPEDE i starten når de møder en ny fyr.
Men hvor afslappet tror du en mand virker hvis han ser enhver ny kvinde han får i tale som EN POTENTIEL KÆRESTE?

Det er selvfølgelig vores ”maskuline instinkt” at vi skal vise sig os fra vores bedste, stærkeste mest tjekkede side for at erobre en kvinde.

Men det skaber en masse psykisk pres i mænd, og ikke den gode slags – men den slags der får dig til at tvivle på dig selv og være det AKKURAT MODSATTE.

Og har man før været ude for at man kommer for hurtigt eller man sædvanligvis lider af for tidlig sædafgang – så gør det ikke sagen bedre…

Du begynder at tvivle på dig selv, dine evner i sengen, om du nu kan tilfredsstille hende, hvordan hun vil have det, hvad hun kan lide, hvad du nu skal gøre..

Du begynder med andre ord at opføre dig ”nervøst” og kvinden bliver selv ukomfortabel fordi du ikke er centreret…og en ond cirkel er startet

Du begynder med andre ord at opføre dig ”nervøst” og kvinden bliver selv ukomfortabel fordi du ikke er centreret…og en ond cirkel er startet.

Seancen ender med at manden kommer for tidligt og kører hjem fra første date ydmyget, med nedbrudt selvtillid og en nagende tvivl om han nogensinde ser hende igen…

Du kan sikkert relatere til det i en eller anden grad.

Det kan langt de fleste mænd – selv dem der ikke har problemer med at holde længe, oplever denne indledende nervøsitet og præstationsangst overfor kvinder.

Løsningen på problemet…

Præstationsangst er en af de 7 triggers der får mænd til at komme for hurtigt igen og igen.
Og hos mange er det simpelthen det ENESTE problem de har.

Når præstationsangsten forsvinder, forsvinder problemet med for tidlig sædafgang

Med andre ord – når præstationsangsten forsvinder, forsvinder problemet med for tidlig sædafgang.

Derfor er der i TantraCURE træningen viet et helt kapitel til hvordan du overvinder præstationsangst.

Den teknik vi laver i TantraCURE træningen er simpel at udføre, men bagved ligger en kompleks viden om meridianer og hvordan man aflader negative følelser.

Det er vigtigt at forstå at følelser blot er nogle ”bølger” af negativ energi. Denne negative energi løber ligesom den seksuelle energi langs meridianbanerne i kroppen (det subtile nervenet). Hvis den negative energi ikke ”aflades” bliver den lagret i kroppen, f.eks. som muskelspændinger, myoser og stivhed i leddene.

Det gode er at du kan lære en teknik til bevidst at aflade den negative energi i kroppen lige når den opstår. På den måde fjerner du præstationsangsten i nuet, og bliver fri af den i det samme den opstår.

Samtidigt undgår du at den sætter sig som spændinger i kroppen der giver spændingshovedpine, ubehag og blokerer energiflowet i kroppen.

I stedet for at blive forvandlet til en ”nervøs og needy” af dine ubearbejdede følelser, vil du hvile i din maskuline essens. På den måde udstråler netop det der får kvinder til at føle en stor TILTRÆKNING.

Og det er bare en af fordelene ved at lære at ”aflade” negativ energi i nuet med det samme som det opstår.

Hvis du gerne vil i gang med det samme med at få styr på præstationsangsten, og blive mere selvsikker, centreret, rolig og afspændt, så kan du downloade TantraCURE træningen her.

På dag 1 bliver du indført i teknikken til at overvinde præstationsangst.

Klik her for at downloade TantraCURE træningen og kom i gang med det samme med at overvinde præstationsangst og kurere for tidlig sædafgang:

==> TantraCURE 12 Ugers Online Program Til At Holde Længere i Sengen <==