Er du hypersensitiv?

Kommer du indenfor få sekunder, eller så snart du penetrerer?

Dette kaldes hypersensitivitet, og det er ofte relateret til mangel på hormonet serotonin.
IELT er den tid der går fra manden penetrerer, eller bliver stimuleret, og indtil han kommer.

Hvis du er hypersensitiv har du en ekstremt lav IELT.

I nogle grelle tilfælde begynder stimuleringen allerede i tankerne – og det er derfor man som hypersensitiv kan komme allerede i bukserne, uden nogen form for fysisk stimulation.

Mange mænd som har denne form for FTS, har den hele deres liv, med mindre de får gjort noget ved sagen. Men der er masser du selv kan gøre for at balancere dine hormoner og styrke din seksuelle sundhed bl.a. gennem kost og livsstilsændringer.

LØSNINGEN: Træning + Serotonin afbalancering

Som i alle former for for tidlig sædafgang er det den rette træning, der skal til. Problemet med hypersensitivitet er, at hvis din IELT er så lav, at du kommer ved den mindste stimulation, kan det sågar være svært at holde længe nok til at kunne fuldføre øvelserne.Og dermed svært at få den fulde effekt og resultater af sin træning.

Derfor er man som hypersensitiv nødt til at afbalancere sine serotonin niveauer samtidigt med at man træner. Det vil kunne give et lidt længere spillerum mellem ophidselsen og udløsningen, så man bliver i stand til at træne f.eks. vejrtækning og bækkenbund, mens man er ophidset.

Medicinsk Behandling – ikke anbefalet!

Visse læger (primært i USA) har forsøgt at behandle hypersensitivitet med
anti-depressions medicin. Denne medicin booster serotonin, men blokerer
også for erektionsmekanismen, med det resultat at man pludselig vil finde
sig selv med et nyt problem – nemlig rejsningsproblemer. Så det er hverken nogen særlig effektiv, naturlig eller tilfredsstillende løsning.

Dette billede viser hvordan L-tryptophan bliver omdannet til serotonin og derfra til melatonin – nødvendige hormoner i kroppen

Hvordan Virker Serotonin?

SEROTONIN GIVER GOD SEKSUEL KONTROL

Hvis dine serotonin niveauer er afbalancerede så virker dine ”bremser”.

  • Du er i stand til at rumme din seksuelle energi i kroppen, uden at dit nervesystem ”koger over”. Du føler dig godt tilpas i din krop, og har en følelse af indre veltilpashed
  • Du føler dig grounded og stærk og har tiltro til din egen kropskontrol når du har sex
  • Det er ligesom at køre i en bil, hvor du kan mærke at det hele fungerer. Dine bremser virker, din speeder virker. Du skruer op for ophidselsen når du vil, og du kan bremse ophidselsen når du vil.

For mænd der ønsker at holde længe og have en god seksuel kontrol, er serotonin derfor særligt vigtigt.

Hvor Produceres Serotonin?

Serotonin er et hormon der primært produceres i tarmen.
Mange studier af dyr har vist, at serotonin har en hæmmende effekt på ejakulationstiden. Og det er også blevet vist at lave serotonin niveauer i bestemte områder af hjernen forårsager for tidlig sædafgang.

Lavt serotonin er også medvirkende til depressioner, og kan også lede til symptomer såsom nervøsitet, apati, frygt, søvnløshed, træthed og en følelse af meningsløshed i livet.

Serotonin er et nødvendigt hormon for os alle sammen, som har et væld af funktioner i kroppen, bl.a. at man føler sig glad og tryg.

SOMMER UDSALG! SLUTTER 4.AUGUST 2017

I TantraCURE online programmet får du en grundig vejledning i hvordan du skal træne og spise for at booste dine serotoninniveauer. Samtidig følger du også en seksuel energi træningsprogram der lærer dig at styre din ejakulation.

Fra idag til torsdag den 3. august 2017 kl.2359 har vi sommerudsalg på TantraCURE! Så du kan lære at holde længere i sengen.