Drik kirsebærsaft (sur) et halvt snapseglas morgen og aften!

Kirsebærsaft indeholder en unik kombination af hormonet melatonin (som giver bedre søvn) og et enzym der forhindrer at tryptophan nedbrydes. Pga. denne unikke kombination giver kirsebærsaft kroppen bedre mulighed for at danne mere af hormonet serotonin – som er ekstremt vigtigt for at kunne holde længe i sengen.

Serotonin fungerer nemlig som en “ejakulationshæmmer”. Har man for lidt serotonin i kroppen kan man typisk lide af “hypersensitivitet”, hvor man har tendens til at komme meget hurtigt, ofte indenfor 1 minut. Har man afbalancerede serotonin niveauer, så vil man typisk være bedre til at bevare kontrollen.

Pga. de omtalte stoffer i kirsebærsaft, er det rigtig godt til at styrke serotonin. Serotonin dannes nemlig i kroppen under de rette omstændigheder, og kan ikke tages som kosttilskud. Forskning har bl.a. vist, at mænd med søvnproblemer fik bedre søvnkvalitet og øgede serotonin niveauer, ved blot ved at indtage et glas kirsebærsaft morgen og aften.

SUPER SEROTONIN SMOOTHIE

Bland følgende ingredienser i din blender og drik:

  • Et glas økologisk yoghurt naturel
  • „„1 banan
  • „„En teskefuld spirulina pulver (også serotonin booster – fås i Matas eller på nettet)
  • „„Drys evt. lidt kardemomme i
  • Hæld et halvt snapseglas ren kirsebærsaft (sur, dvs. usødet og uden sukker) i, fås i Matas fra Søborggaard
  • Smag til med lidt flydende acacie honning eller agave sirup

Forslag morgen: Drik smoothien der indeholder et halvt snapseglas kirsebærsaft om morgenen.
Forslag aften: Drik igen et halvt snapseglas kirsebærsaft, gerne fortyndet i et glas vand, inden du går i seng.

OBS! Vi har SOMMER UDSALG på TantraCURE! Tjek det ud her:
TantraCURE Sommertilbud
I TantraCURE online programmet kommer du igennem alt hvad der skal til for at lære at holde længere i sengen gennem super effektive øvelser, mindsets og metoder, fra moderne sexologi, tantra og taoisme.

SOMMER UDSALG! SLUTTER 4.AUGUST 2017

I TantraCURE online programmet får du en grundig vejledning i hvordan du skal træne og spise for at booste dine serotoninniveauer. Samtidig følger du også en seksuel energi træningsprogram der lærer dig at styre din ejakulation.

Fra idag til torsdag den 3. august 2017 kl.2359 har vi sommerudsalg på TantraCURE! Så du kan lære at holde længere i sengen.