De fleste mænd gør den fejl, at når man er tæt på at komme spænder man i bækkenbunden og musklerne omkring penis – nogen gange endda helt ubevidst.

Når du er ved at komme, spænder bækkenbundsmusklerne op af sig selv – faktisk kan mange slet ikke komme UDEN at spænde op i bækkenbunden…Så hvad gør du?

Svaret er…

Du gør det MODSATTE.

Du slapper af i bækkenbunden bevidst.

Hvis du aktivt slapper af i bækkenbunden, vil du sende et SIGNAL til din krop om, at du ikke skal til at komme.
Kroppen reagerer som ved en kommando på fysiologiske små ændringer, og den forbereder sig nu på at køle lidt ned igen.

Så hvis du er tæt på kanten, så SLAP AF i bækkenbundsmusklerne frem for at følge dit instinkt som er at spænde op.

Med andre ord, opspænding intensiverer nydelsen – og afslapning køler dig ned.

Dette – og mange andre små snedige tricks, der essentielle for at kunne holde længere i sengen får du i TantraCURE systemet.

Det er nemlig en vigtig nøgle at kende kroppens SIGNALER og vide hvordan den responderer på små fysiologiske ændringer. På den måde kan du bevidst kan give kroppen de rette signaler der tager dig i den rigtige retning – så du undgår blot at følge din biologi der vil tage dig til afgrunden på få minutter.

Den mest almindelige fejl mænd gør i bækkenbunds- træning …

Det meste bækkenbundstræning lærer en at KLEMME SAMMEN i balderne og bækkenbunden for at få en bedre tonus i musklerne. Og ja, muskeltonus er da også en vigtig del af en sund bækkenbund.

Men det er ikke nok at kunne SPÆNDE OP, du skal også kunne SLAPPE AF.

Hvis du blot øver dig i at spænde op og sammentrække, vil du snart opleve at din for tidlig sædafgang bliver værre

Hvis du blot øver dig i at SPÆNDE OP og SAMMENTRÆKKE, vil du snart opleve at din for tidlig sædafgang bliver VÆRRE.

Hvorfor?

Når ikke du slapper af i musklen efter at have spændt op, bliver musklen træt. Den begynder nemt at dirre under sex, pga. udmattelse. Det giver svagere erektioner hvor sæden har tendens til nærmest at sive ud. Med det resultat at du ikke kan holde længe.

Da jeg for 10 år siden begyndte at træne bækkenbund, gik jeg lige på og hårdt. Jeg var nærmest fanatisk. I begyndelsen virkede det som om min erektion blev hårdere og jeg havde mere styr over min seksuelle energi. Men jeg opdagede snart at det gav bagslag.
Min bækkenbund begyndte at ryste og ”dirre” under sex, og jeg fik en følelse af træthed i hele området – med det resultat at mine erektioner faldt hurtigere og at jeg havde langt mindre styr over mit ophidselseniveau.

I korrekt bækkenbundstræning er der altså en vigtig nøgle som er noget så simpelt som: AFSPÆNDING.

Hvorfor almindelig bækkenbundstræning ikke er nok…

Jeg har lagt mærke til at de fleste mennesker der vejleder i bækkenbundstræning, desværre bare snakker om ”bækkenbund”, eller ”PC musklen”.

Men ”PC musklen” er et helt sæt af muskler der kan inddeles i flere områder, og de skal trænes både sammen og hver for sig.

Det er ikke nok bare at klemme lidt tilfældigt i balderne mens du sidder og venter på bussen!

Der er 3 hovedområder du skal træne i forskellige kombinationer.

Et område for hårdere erektioner, et område for bedre kontrol, og et område for konstant energiflow.

Alle disse områder skal både have en god tonus, og du skal kunne afslappe dem bevidst på kommando – og ikke mindst er det nødvendigt at kunne kombinere dem så du henholdsvis kan slappe af og spænde op i flere muskler ad gangen på samme tid.

Bækkenbundstræning er komplekst, og det skaber nemt forvirring hvis ikke man gør det systematisk

bækkenbundstræning er komplekst, og det skaber nemt forvirring hvis ikke man gør det systematisk.

I TantraCURE træningen får du derfor et top klasse bækkenbundstræningsprogram på video, der guider dig systematisk gennem alle de nødvendige områder trin for trin så du gradvist opøver din styrke, bevidstgørelse af de forskellige muskler – og ikke mindst evnen til at AFSPÆNDE dem.

Bækkenbundstræningen i TantraCURE er målrettet til mænd der vil lære at holde så længe de vil og styrke deres seksuelle stamina.
Det vil derudover hjælpe dig bruge bækkenbunden til at åbne op for flowet af seksuel energi i din krop, så du undgår konstant at være ved at komme – og i stedet kan ekspandere din nydelse og opnå bedre og mere intense orgasmer.

Ikke dårlig vel?

Og så er dette er blot nogle af de mange gode sidegevinster af at træne bækkenbund.

Og ikke nok med det, så er bækkenbundstræningen i TantraCURE bare én af de essentielle ting som du træner i hele det 12 ugers program, der lærer dig at holde så længe du vil og blive en elsker i top klasse.

At holde længe kan læres gennem den rette træning – så hop med på bølgen og gør som over 1000 danske mænd og tilmeld dig TantraCURE systemet i dag:

Tilmeld dig TantraCURE systemet her