Kender du det…?

Du elsker med en kvinde og synes egentlig det går meget godt.

…Men lige pludselig er du kommet for tidligt uden overhovedet at vide hvad det var der lige skete??

For 10 år siden da jeg selv led af for tidlig sædafgang, havde jeg INGEN ANELSE om hvornår og hvorfor jeg kom for hurtigt – det skete bare.

Jeg kunne tænke at nu gik det da meget godt, og lige pludselig var jeg kommet…

Så jeg følte mig selvfølgelig totalt chanceløs mht. at kurere mit problem.

Og det efterlod mig selvfølgelig dybt frustreret.

Lyder det som noget du kender?

Men gennem en lang periode hvor jeg afprøvede alskens teknikker til at holde længere i sengen, fandt jeg ud af hvordan man med sikkerhed kan vide hvor tæt man er på kanten.

Jeg udviklede en slags ”teknik” som garanterede at jeg aldrig ville komme for tidligt, og jeg vil nu lære den videre til dig.

Her er hvordan du gør…

Først og fremmest skal du bevidstgøre dig om dit ophidselsesniveau.
Det gør du ved at sætte et tal på det på en skala fra 1-10.
Dvs. at et 10-tal er så ophidset at du kommer i næste ryk.
Et 5-tal er medium ophidset og klar til at begynde elskoven stille og roligt.
Og et 1-tal er den første spæde lumske tanke i en seksuel retning…

Hvis du lider af for tidlig sædafgang kan det være at du normalt er ophidset til et 9-tal allerede når du begynder at elske. Og så er der jo ikke meget plads til udfoldelse… Det gør at du højst sandsynligt ikke kan holde mere end et minut… eller måske to på en god dag.

Det er der ikke meget sjov ved.

Hvis du er for vild i varmen må du simpelthen vente med at penetrere

Derfor må du beslutte dig for at du aldrig starter elskoven højere end med et 5-tal.
Så hvis du er for vild i varmen må du simpelthen vente med at penetrere.

Derudover må du beslutte dig for at du aldrig bevæger dig over et 7 tal under selve elskoven. Det giver dig rum nok til at du midlertidigt kan nå op på et 8-tal, og så alligevel stadig kan nå at bremse ned til et 7-tal igen.

Uden at være ved at køre ud over skrænten.

Når du lærer at sætte tal på din ophidselse kan du tage en bevidst beslutning om at gå ned i gear og bremse lidt op, så du hele tiden holder dig lige under fartgrænsen.

De første 10 minutter er de sværeste…

Husk at de første 10 minutter er de sværeste. Hvis det lykkes dig at holde de første 10 minutter, og du derfra holder dig fra at gå over et 7 tal kan du højst sandsynligt blive ved i en halv time eller mere.

At sætte tal på din ophidselse er bare en af teknikkerne til at lære at styre din ophidselse.

Hvis det lykkes dig at holde de første 10 minutter, og du derfra holder dig fra at gå over et 7 tal kan du højst sandsynligt blive ved i en halv time eller mere

Ved at lære alle teknikkerne om ophidselseskontrol, kan du ikke bare blive bevidst om din skala, du vil også lære at rumme mere og mere seksuel energi i elskoven, så du gradvist kan bevæge dig op ad skalaen – stadig uden den mindste fare for at komme for tidligt.

Der er et sted hvor du kan lære det hele LIGE NU og her.

Ved at tilmelde dig til TantraCURE træningen får du lært alt hvad der skal til for at holde længe, og vil snart forstå og beherske nogle af de største hemmeligheder om hvad der tiltrækker, åbner og tilfredsstiller en kvinde.

Du kan downloade TantraCURE systemet med det samme og begynde træningen i at blive en super elsker der virkelig kan tilfredsstille kvinder – helt privat, hjemme i din stue, og lige når du vil.

Alt du skal gøre er at klikke her og downloade systemet der indeholder timevis af træningsvideo, undervisningsvideo og manualer.

Klik her for at downloade TantraCURE systemet: TantraCURE programmet

Er du ikke helt klar til at blive en super elsker på de næste 12 uger – så kan du starte med at indtaste navn og email ude til højre, og få tilsendt mit gratis videokursus hvor jeg vil give dig endnu flere tips, teknikker og informationer – helt gratis.