Vidste du at vi har to nervesystemer som begge spiller en stor rolle under sex?

Det parasympatiske eller afslappede nervesystem – og det sympatiske eller stressede nervesystem, spiller begge en stor rolle i forbindelse med evnen til at holde længe.

Det der er det vigtige at vide, er at det parasympatiske nervesystem får dig til at holde længere pga. en lang række komplekse biokemiske processer i kroppen. Mens det sympatiske nervesystem tilskynder kroppen til at komme af med kropsvæsker, heriblandt sæden – så hurtigt som muligt.

De fleste mænd der lider af for tidlig sædafgang begynder elskoven i en tilstand hvor det stressede nervesystem er aktivt

De fleste mænd der lider af for tidlig sædafgang begynder elskoven i en tilstand hvor det stressede nervesystem er aktivt. Jo tættere på kanten du er, jo mere vil det ”stressede ” nervesystem være aktiveret.

Så det er ret vigtigt at du begynder seancen i en afslappet tilstand.

Hvis du begynder elskoven i en afslappet eller parasympatisk tilstand får du hvad jeg kalder en ”afslappet erektion”.
Den type erektion du får i en stresset tilstand kalder jeg den ”stressede erektion”.

Fordelen ved den afslappede erektion, er:

  • Du får en mere afbalanceret hjernekemi under sex der gør det lettere for dig at holde længe
  • F.eks. vil dine dopamin niveauer i hjernen stige gradvist i stedet for at ”peake” få minutter
  • Du undgår at blive overfølsom så du kommer for tidligt

Går du derimod lige på og hårdt vil du få en ”stresset erektion”, hvor dit sympatiske nervesystem styrer showet, og i så fald bliver det nok hurtigt overstået!

Der er masser af ting du kan gøre for at starte elskoven med en ”afslappet erektion”:

  • Lav forspil (på mindst 10 minutter), hvor du fokuserer på at komme ind i en afslappet tilstand, frem for at blive for ophidset
  • Du kan også komme i den parasympatiske afslappede mode ved at give og modtage massage inden elskov, så hvis du kan få din kæreste med på den, vil det hjælpe dig enormt.
  • Frem for alt kan du ”Video 2: slap af og hold længere”i mit gratis videokursus, der giver dig flere råd til hvordan du kan opnå en parasympatisk tilstand når du elsker.

Så tilmeld dig videokurset ude til højre og få tilsendt de 3 video om hvordan du lærer at holde længe og bliver en bedre elsker.