En af de største årsager til serotonin mangel er ubalancer i tarmfloraen. Og når der er mangel på serotonin – ja, så er en af konsekvenserne en nedsat seksuel kontrol, også kaldet “hypersensitivitet”. Med andre ord – man kommer for hurtigt.

Har man derimod balancerede serotonin niveauer vil man typisk have en god seksuel kontrol.

Serotonin er et hormon som kroppen selv danner. Du kan IKKE tage en pille med serotonin. Det dannes i tarmen under de rette omstædnigheder. Derfor skal du faktisk styrke din tarmflora, hvis du vil have bugt med hypersensitivitet og holde længere i sengen. Og det er faktisk ikke så svært som det måske lige lyder.

Jeg vil ikke trætte dig med lange forklaringer om TARMENS FUNKTION, men hvis du er interesseret kan jeg anbefale dig bogen ”Tarme med Charme” (Gyldendal) af den charmerende unge kvinde, Giulia Enders. Tjek det ud herhttps://www.youtube.com/watch?v=weskzCKki-s

Spis disse 3 ting hver dag for at styrke dine serotonin niveauer!

TRIN A: Rå løg (styrker de gode tarmbakterier)

Spis hver dag lidt rå løg til din frokost. Det er nok med en lille smule hakket rødløg eller forårsløg. Løg virker som PREBIOTIKA i tarmen. Dvs. at du ”fodrer” de gode tarmbakterier.

Løg er genialt fordi:

Det sætter turbo på effekten af dit kosttilskud (som er trin B) så du får meget mere ud af det

TRIN B: Probiotika (selve de gode tarmbakterier)

Gå ind i din lokale Matas eller helsekost, og bed om en flaske Brottrunk (eller et par fasker nu du er i gang). Drik hver dag 1 dl. Brottrunk i forbindelse med dit måltid. Brottrunk indeholder PROBIOTIKA dvs. de gavnlige bakterier til tarmen. Den koster ca. 36 kr og der er til ca. en uges forbrug. Du skal nok vænne dig hurtigt til smagen – hvor der er vilje er der vej. Hvis du blander lidt danskvand i, kan det næsten smage hen ad noget syrlig cider, eller sågar lidt á la en Corona øl med citron (for dem der har en god fantasi).

Brottrunk er genialt fordi:

Det fylder tarmen op med gode tarmbakterier, og det gør underværker for kroppens egen serotoninproduktion

TRIN C: Gnask fennikelfrø efter maden

Efter dit måltid, så tyg dig igennem en lille teskefuld fennikelfrø. Det skal du gøre efter hvert eneste måltid. Du køber hele fennikelfrø i Matas eller helsekost eller i et velassorteret supermarked.
Hav dem med dig overalt i en lille pose, og hav dem stående fremme i et glas på spisebordet, så du husker at spise lidtefter hvert eneste måltid.

Fennikelfrø er genialt fordi:
1) De er rige på stoffet tryptophan som er en forløber til serotonin.
2) De stimulerer fordøjelsesenzymerne og gør underværker for hele processen.

NYHED: KOM FORÅRET I MØDE!

Med super seksuel stamina!
Vi holder udsalg til den 2.maj 2017 hvor du kan få hele TantraCURE systemet til kun 997kr,-

TantraCURE er verdens førende online seksuel stamina træning for mænd - med timevis af træningsvideo, effektive øvelser og manualer. Designet til at lære dig at holde lige så længe som du vil i sengen.