Hvad tænker kvinder når du kommer for hurtigt?

Du kender måske det her scenarie – du har bagt på en skøn kvinde, og har endelig fået hende med dig hjem og fået tøjet af hende.

Men så kommer du i det øjeblik du penetrerer hende…

Og hvad sker der nu?

Tankerne begynder at kværne i ring, og du tænker desperat over hvordan du kan redde situationen.

Hvad mon hun tænker?
Er det hele definitivt slut?
Vil hun nogensinde se mig igen?
Synes hun jeg er komplet latterlig?
Får jeg en chance til?

Men mest af alt har du det bare skidt.

Skidt som i VIRKELIG skidt med dig selv.

Men har du nogensinde tænkt over HVAD DET ER ved for tidlig sædafgang,
der får dig til at have det så dårligt over det?

I sin essens skyldes det, at der er en dyb sammenhæng mellem om hvordan du håndterer din seksuelle energi og hvordan du håndterer dig selv generelt.

Som mand er en del af dit naturlige seksuelle instinkt at være den der initierer og tager styringen i elskoven. Du er den ”fysiske” leder i sengen.

En kvinde er den ”emotionelle” leder. Hun bringer det følelsemæssige, kærligheden, dybden, varmen og intimiteten ind i elskoven og i parforholdet.

Tantra beskriver energiudvekslingen mellem mænd og kvinder i elskoven.

Som mænd leder vi den seksuelle energi med vores lingham (penis) og vi fører energien ind i kvinden når vi penetrerer hende.

Kvinden modtager den seksuelle energi fra manden i sin yoni (vagina) og den bliver blandet med hendes feminine seksuelle energi. Herefter giver hun den seksuelle energi tilbage til manden gennem hjertet i en ”sublimeret” eller forfinet form.

Men hvis ikke vi som mænd kan lede energien, kan kvinden ikke åbne op. Elskoven bliver ikke nærende, dyb og kærlighedsfuld med mindre kvinden er tryg og ved at hun kan stole på at manden gør sin halvdel af jobbet.

Når du som mand kommer for hurtigt, har du vist at du ikke er i stand til at styre den seksuelle energi der opstår mellem jer.
Dermed vil hun konkludere at du heller ikke er i stand til at lede andre ting i jeres forhold.

Når du som mand kommer for hurtigt, har du vist at du ikke er i stand til at styre den seksuelle energi der opstår mellem jer. Dermed vil hun konkludere at du heller ikke er i stand til at lede andre ting i jeres forhold.

Det kunne være ting såsom at tage den rigtige beslutning, at sætte handling bag dine ord eller andre ting der kræver at man har en vis styr over sin energi.

Hvis en kvinde opdager at du ikke har kontakt med din seksuelle energi og ikke kan styre den, vil hun regne med at der er nok også andre områder hvor hun ikke kan stole på dig.

Disse ting foregår helt ubevidst, og hun vil ikke kunne gøre noget ved det. Selvom hun lægger sig ind til dig og siger det er ok, har hun på et dybt plan mistet tilliden til dig når du er kommet for hurtigt.

Disse ting er ikke noget kvinder gør for at genere mænd – det er simpelthen en del af det naturlige spil mellem det maskuline og feminine.

Kvinder er konstant i gang med at evaluere mænd om de vil det eller ej. At mærke om manden er centreret. Om han er i kontakt med sig selv, sin indre maskuline kerne og følger sin indre natur.

Gør manden det stiger han i værdi i hendes øjne, og når han ikke gør det falder hans tiltrækningskraft,
Om mænd har kompasset i orden, eller om de er på vildspor er noget enhver kvinde kan mærke helt instinktivt og da det er et instinkt kan hun ikke slukke for det.

Det er en del af hendes instinkt at have følehornene ude for at mærke hvorvidt hun har indfanget en potentiel beskytter. Eller en der potentielt er til fare for dem begge to.

Og ligesom du ikke kan undgå at kigge efter smukke kvinder med sexappeal, kan hun ikke lade være med at være tiltrukket til mænd der har styr på deres energi.

Og styre pænt uden om dem der ikke har.

… Og ligesom du ikke kan undgå at kigge efter smukke kvinder med sexappeal, kan hun ikke lade være med at være tiltrukket til mænd der har styr på deres energi …

Som mand er din seksuelle energi en kilde til din maskulin power og styrke – eller den kan være det modsatte – noget der trækker dig ned, suger dig for energi og dræner dig for selvtillid. Forskellen er et spørgsmål om du har lært at styre den eller ej. Det at beherske din seksuelle energi er heldigvis noget der kan læres af enhver mand, men det kræver at du lærer visse færdigheder – men det er det værd.

Når du behersker den seksuelle energi forplanter det sig til andre områder af dit liv. Du vil opleve øget indre styrke og mere selvtillid. Også på det psykiske plan oplever mænd der kan styre deres seksuelle energi at det giver dem mere optimisme og drive.

Hvis du vil vide mere om du kan opøve din seksuelle stamina og lære at styre din seksuelle energi, kan du læse mere om TantraCURE træningen her.