Når en kvinde bare én gang har haft langvarig og tilfredsstillende sex med en ny mand, er der en stor chance for at hun allerede er blevet ”hooked” – bare efter en enkelt gang. Den evt. lille tvivl hun havde omkring at starte et forhold til manden, kan forsvinde som dug for solen, og forvandle sig til en “craving”, der får hende til at søge at have sex med ham igen og igen.

Du har nok set eller hørt en kvinde fortælle om hvordan hun har været fuldkommen seksuelt besat af en mand der virkelig kunne tilfredsstille hende.

Mange mænd føler sig rimeligt tilfredsstillet når bare de har fået deres udløsning. Men kvinder er lidt mere avancerede. De vil gerne have en mand der kan holde længe, men det er ikke kun fordi det tager hende længere tid at blive tilfredsstillet.

Lad os tage et kig på hvad der sker i kvindens hjerne, yoni og hjerte under sex, og hvorfor det i grunden er at hun så gerne vil have at akten varer længe.

Når en kvinde bare én gang har haft langvarig og tilfredsstillende sex med en ny mand, er der en stor chance for at hun allerede er blevet ”hooked” – bare efter en enkelt gang

Under elskoven bliver kvinder stimuleret mere og mere på dybere og dybere planer jo længere tid der går. I hendes hjerne udløses en horde af hormoner lige fra de indledende faser – hun bliver ophidset, hun bliver våd, og stimulationsfasen begynder hvor hun åbner sig mere og mere både rent fysisk men også på det psykiske plan.

Efter 30 minutters jævn penetration uden for mange stop og pauser, er hendes oxytocin niveau først ved at eksplodere og hun har det som om hun er på en lykkerus skabt af kemikalier produceret i hjernen og i hjertet (ja, hjertet har sit eget nervesystem og producerer også hormoner!).

Tantra forklarer at kvindens hjerte og yoni (vagina) er intimt forbundne. Når de dybere lag af yonien stimuleres vækkes hjertechakraet, og hjertet begynder at producere bondinghormonet oxytocin.

Hvorfor kvinder bliver afhængige af mænd der kan holde længe i sengenDen samme effekt KAN DU IKKE opnå ved oralsex, nusning og kærtegn. Ja, hun nyder disse ting, og at du nusser og kærtegner hende. Men hun får ikke den dybe lykkerus følelse af at blive stimuleret dybt i sin yoni i en halv time eller mere.

Efter denne hormonelle respons og den følelsesmæssige og energetiske udveksling har fundet sted, vil hun begynde at føle en nærmest euforisk følelse ved din blotte tilstedeværelse.

Selv når I er på afstand, bare ved tanken om jeres elskov, som hun vil spille igen og igen for sin indre vision. Mange kvinder kan decideret genopleve de orgastiske tilstande de har haft under virkelig tilfredsstillende sex, simpelthen som om de oplever orgasmebølgerne skylle ind over dem igen – blot ved at de tænker på det.