Når du er kommet for hurtigt har du måske mest af alt lyst til at grave dig ned i et stort sort hul.

Men hvis du er som de fleste mænd går du nok ud og tager et bad, ud og henter et glas vand, går en tur med hunden – eller hvad som helst for lige at komme lidt på afstand af situationen.

Men hvad tror du er det værste ved situationen for kvinden?

Det er lige præcis det at du går din vej, eller at du lukker af emotionelt.
At du ”forsvinder” fra hende.

I havde det jo lige så godt, og nu er hele stemningen pludselig vendt på en tallerken…

Når jeg taler med et par hvor manden lider af for tidlig sædafgang, fortæller kvinder og mænd mig altid to vidt forskellige versioner af scenariet.

Manden synes at parforholdet går fint nok, men at han bare lige har det problem med ikke at holde længe nok i sengen.
Kvinden derimod – synes de har et lille problem i sengen, men et KÆMPE problem i parforholdet, fordi han ikke vil tale om det lille problem i sengen.

det at han lukker af og ikke vil tale om det, repræsenterer for hende et KÆMPE problem som bekymrer hende LANGT MERE end selve det at han lider af for tidlig sædafgang

Det er måske nok ærgerligt eller irriterende for hende at han kommer for hurtigt, og hun ville ønske han kunne holde længere.
Men det at han lukker af og ikke vil tale om det, repræsenterer for hende et KÆMPE problem som bekymrer hende LANGT MERE end selve det at han lider af for tidlig sædafgang.

Det er kontra-intuitivt for manden.

Men ikke desto mere er det kvindernes virkelighed.

Når du går fra hende eller når du nægter at tale om det, føler hun sig måske uelsket, uværdsat, at hele magien er forsvundet, at du ikke bryder dig om hende, at hun har gjort noget forkert, at du ikke orker hende osv.

Samtidig er hun bekymret for dig, og vil gerne vide hvordan du har det, hvordan du føler, om alt nu er ok osv.

Alt dette kan nemt undgås hvis du sætter sig ned og får talt om dit problem med hende en gang for alle.
Vælg et tidspunkt der ikke er lige efter sex, og hvor stemningen mellem jer er afslappet.

− Fortæl hvordan du normalt har det efter efter at være kommet for hurtigt, og hvorfor du mest af alt har lyst til at gå en tur helt alene, eller behov for at trække dig på anden vis. Når hun forstår det, kan hun allerede meget bedre håndtere at du trækker dig.

− Fortæl at du arbejder på sagen og gerne vil gøre en indsats for at løse dit problem sådan at I kan få et godt og tilfredsstillende sexliv. Både for din og hendes skyld.

Gør det klart for hende at dine følelse for hende er intakte, og at det at du har behov for at trække dig hvis du er kommet for hurtigt, ikke har noget med hende at gøre, eller er hendes skyld.

− Fortæl at hun tænder dig så meget at du ikke er i stand til at styre dig selv, at hun simpelthen er for lækker.