“Den overraskende sandhed om hvordan du tilfredsstiller en kvinde”

Følg Mandecoach Hans Hvass Simple Råd Og Vejledning…

Hvordan Du Tilfredsstiller KvinderAf Hans Hvass

Jeg vil gerne snakke om et aspekt omkring kvinder der er meget svært for mænd virkelig at ”fange”.
Det er nemt nok at forstå, men fordi det er så u-intuitivt, er det også nemt at det går helt hen over hovedet på dig…

Det er at forstå hvad det er der virkelig TÆNDER kvinder.

Kvindens energi er som havet, den ruller ind over kysten som bølger og kan nemt overvælde dig.
Du skal hele tiden være ”over” havet, i det mindste have ”hovedet ovenvande”, ellers vil du opleve at du drukner.

Som mand skal du kunne rumme hendes energi. Når hun føler at du kan det, at du kan stå fast midt i hendes hav af seksuel energi kan hun rigtig give los – og det er først der hun VIRKELIG tænder.

Derfor er det nødvendigt at opbygge en stærk seksuel stamina så du kan stå fast uanset hvor vild og ophidset hun er.
Når vi elsker går vi hver især – mænd og kvinder ind i hver vores maskuline og feminine essens. Det er det der skaber tiltrækningen. Hvis ikke hun oplever dig som maskulin vil hun ikke tænde på dig, og hvis ikke du oplever hendes energi som feminin, kan du glemme at få den op at stå.

Som mand skal du kunne rumme hendes energi. Når hun føler at du kan det, at du kan stå fast midt i hendes hav af seksuel energi kan hun rigtig give los – og det er først der hun VIRKELIG tænder.

Jo mere hun går ind i sin feminine pol eller essens, jo mere åbner hun sig og jo mindre kan hun ”styre sig selv”. Hvis manden har svært ved at holde sig og ikke er centrerett, vil kvinden føle at hun skal styre og kontrollere sig selv for at han ikke bliver for ophidset. Men på den måde mister hun sin del af oplevelsen. Hun kan ikke åbne sig fuldt ud, og vil hurtigt miste interessen for sex.

Når du lærer at rumme kvindens sekuelle energi kan du elske så længe du vil. Du er som en surfer der rider på bølgen, hele tiden over vandet, uden at falde i.

Derfor elsker kvinder når du er på toppen af energien og er i stand til at drille hende, trække din energi tilbage, styre energien. Du vil være en udfordring for hende. Du styrer det energetiske som en sejler eller en surfer bruger vinden, havets stømme og bølgen til at tage jer et sted hen.

Om at surfe den seksuelle energiHvis du spænder op som en stiv pind af frygt for at falde i vandet, er du ikke en god surfer. En surfer er blød og føjelig og følger energiens flow, men er samtidig på toppen af energien og bruger den kløgtigt.

Kvinder er fx vilde med at du ”driller” dem lidt inden I går i gang med at elske. Du venter lige lidt med at penetrere hende, og tilføjer på den måde noget ekstra begær i hende. Hun kan ikke vente.

Det er lige som en dæmning du skaber, og når du endelig åbner op for den, fosser vandet ud.

Ved at blive en mere maskulin og centreret elsker, kan du ikke blot holde længere – du vil også åbne din kvinde så hun tænder til nye højder. Når hun føler en meget større tiltrækning til dig, kommer meget mere passion og gnist i elskoven.

Det begynder allerede uden for sengen, ved at du træner dig i at blive mere maskulin og centreret i din måde at interagere med kvinder.

I TanraCURE vil du derfor lære high-level mandetræning så du forstår principperne bag hvordan du skaber polaritet og tiltrækning med enhver kvinde.

Så tag det første skridt og download dine 3 gratis video ved at indsætte navn og email i feltet til højre og lær hvordan du bliver en centreret og maskulin elsker der kan holde så længe du vil.