Hvis du kunne vælge om du ville have 5, 10 eller flere orgasmer i løbet af en elskovssession der kunne vare en time eller to, eller måske hele formiddagen. – Eller du kunne få en enkelt orgasme med ejakulation efter et par minutters huffen og puffen og derefter rulle om på siden og sove.

Hvad ville du så vælge?

Nogle mænd er fuldt ud tilfredse med en 5 minutters performance, efterfulgt af en orgasme med ejakulation.

Andre har en følelse af at der findes mere…

Og atter andre har det direkte dårligt efter at have ejakuleret, både fysisk og psykisk.

Multiorgasmer for mænd ER mulige, ingen tvivl om det. Spørgsmålet er bare om man har lyst. Og om man vil sætte den anstrengelse ind i at lære det, som stort set altid er nødvendigt for at lære noget nyt.

Multiorgasmer involverer noget fysisk teknik, en del mentalt fokus – og en grundlæggende forståelse af hvad orgasme, ejakulation og seksuel energi er for en størrelse.

Lad os starte med det sidste.

I modsætning til hvad de fleste tror – er orgasme og ejakulation ikke en og samme ting

Det er vigtigt at forstå at orgasme og ejakulation ikke er en og samme ting. De foregår dog så tæt på hinanden tidsmæssigt at vi tror at de sker samtidigt. Med mindre vi træner os selv i at mærke forskellen.

Det kræver mentalt fokus at mærke forskellen.

Og det kræver også noget teknik vi skal have styr på i forhold til det rent fysiske.

Tantra, taoisme og persiske elskovskunster lærer alle den samme ting – at seksuel energi er livsenergi.
Denne livsenergi kan man enten bevare i kroppen og med øvelse få til at flyde rundt langs kroppens energibaner. Når dette lykkes kan man opleve dybe orgasmer der involverer hele kroppen.

Eller man kan udløse livsenergien i en kortvarig orgasme, hvorefter den forlader kroppen fysisk set gennem sæden og muskelsammentrækningerne i underlivet. Og energetisk gennem orgasmebølgerne der mærkes i nervesystenet.

De første skridt er at forstå mere om hvad seksuel energi er og hvordan du kan få den til at flyde videre rundt i kroppen. Når energien flyder væk fra kønsområdet er en af sideeffekterne også at du kan holde længere, fordi du ikke hele tiden opbygger mere og mere pres.

Du kan se det som en trykkoger hvor der opbygges mere og mere damp, og til sidst eksploderer kogeren fordi der ikke er enden vej ud.

Men der er en anden vej ud end gennem at ejakulere den seksuelle energi ud af kroppen. Og det er at få den seksuelle energi til at cirkulere og flyde videre rundt i kroppen. Når det sker kan du opleve længerevarende og dybe orgasmer der involverer hele kroppen, fordi de nerveender der ”går i orgasme” ikke kun er dem der er relateret til selve kønsorganerne.

I video 1 i mit gratis minikursus handler det netop om at seksuel energi er livsenergi. Så meld dig til ude til højre og få tilsendt video 1 i serien og lær hvordan du kan lære at recirkulere din seksuelle energi og dermed også kan holde så længe du vil.